Uppesittarkväll tills transferfönstret stängs!

Bundesliga, Tyskland: 18.00
Serie A, Italien: 19.00
Premier League, England: Midnatt
La Liga, Spanien: Midnatt
Ligue 1, Frankrike: Midnatt
Skotska Premier League: Midnatt
Eredivisie, Holland: Midnatt
sP
Så är det bara timmar kvar innan vinterns transferfönster stängs i de största europeiska ligorna. Denna morgondag ser just nu ytterst realistisk ut:

Liverpoos anfallspar är Suarez a.k.a Djävulens tass och kvinnomisshandlaren Andy Carroll.

 

Barnet Torres gör ett historiskt svek och går till legosoldaterna i Chelsea där den sista spillran av hans själ dör.

Sebastian Larsson får eventuellt skaffa några sköna partyhattar och dra och festa ett halvår i Manche$ter Shitty men det verkar tyvärr som om alla reseplaner för Larsson går i stöpet och han får stanna i Birmingham. City behöver dock förstärkning eftersom Adam Johnson ser ut att vara borta under hela vårsäsongen.

 

Torresaffären överskuggar naturligtvis allt annat som händer idag. En övergång från Liverpool till Chelsea för barnet som lovat Liverpool trohet skulle låtit som en dålig mardröm för ett par år sen, men köpet tycks bli av. Torres verkar ha gett upp laget helt efter att länge ha framfört önskningar och krav som inte tränarna och ledningen levt upp till.

 

Chelsea - Liverpool på söndag lär ju minst sagt bli en spännande match. Som sagt, jag kan bara inte tro att han ska spela iklädd ondskans azur då och oavsett om övergången blir av eller inte så kommer han nog inte spela för Chelsea redan så snart som i helgen. Samtidigt ryktas det om att Torres är förbannad på sin agent som lämnade in en transfer request efter att Suarez värvats, eftersom Liverpool alltså gav efter för Torres önskningar och förstärkte laget, vilket fått Torres att vilja stanna. Glorian kan alltså ha hamnat på sniskan i onödan. Jag hoppas att Torres är kvar i Liverpool imorgon, hand i Guds hand med Suarez, men det känns inte längre troligt. Hur ska han kunna stanna på Anfield nu? Och hur skulle han kunna hitta en annan lösning än Chelsea i denna sena timme?


 

Men alltså häng kvar! Snart har vi klartecken angående allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback