Real MADrid - Barcelola 0-2

Okej. Allvarligt talat så gick jag ut och hoppade 500 hopp med mitt hopprep på nåt grus här i Enskede och kom tillbaka lite mer softad i mitt inre så att säga. Nu ser jag lol i snacket som går efter matchen samt bilder som genast sprids som fotbollens lol-klamydia på www.

 

Pallar inte se en till el Clasico allvarligt talat (okej det är helt orimligt att jag inte kollar nästa match om inte annat för att se hur den dåliga stämningen utvecklas). Min Fotlol-Twitterfeed som mest består av spelare, jornalister och några random fotbollsfans/vänner handlar nu enbart om vilket lag spel som var mest spelförstörande och anti-fotboll och nu kritiserar jag inte de som skrev Twitterinläggen utan spelet. Sen är det även en och annan MESSIMESSIMESSIMESSIMESSI vilket givetvis också är plågsamt men...

 

Jag tänker inte sitta här och gråta över Reals fem röda kort på fem matcher, alltså en del tveksamma domslut men dom vet ju att Barca kommer dyka hitan och ditan och att korten kommer om man spelar på det där sättet. Mourinho blir bortskickad och vad ska man göra, tro att Illuminati ligger bakom? Alltså jag älskar ju Mou för hans galenskap men ibland är det mer GALET geni än galet GENI. Sen att spela sådär defensivt med det där sjuka laget dom har när det kommer till anfall. Jag fattar att folk deppar ihop.

 

Sen, folk sitter och njuter över att Barca hade typ 80% bollinehav. VARFÖR VILJA SE ETT GÄNG TAPAS STÅ OCH PASSA EN BOLL FRAM OCH TILLBAKA OCH MAN HINNER BAKA EN SATS MED HAVREFLARN INNAN NÅGOT SKER?? Och det som sker är troligtvis att en tapas slänger sig i gräset och gråter, nåt gul-rött kort flyger på nån Realspelare och så reser sig Barcaspelaren mirakulöst återställd. Och så alla Realfans (inkl. mig själv som mest är ett anti-barcafans-fan) som tycker de där passningarna är anti-fotboll om något och så nån fotbollsspelare i England som sitter och r*nkar till Messi och "det fantastiska spelet" och tycker Real förstör sporten genom att spela defensivt. Kul match, båda lagen irriterar folk sönder och samman förutom dom som älskar Barca för att dom älskar att vinna och skiter i vad som sker på plan.
Mourinhos tårar, heligare än vigvatten.

 

Känner mest samma som efter (hockey)OS för ett år sen: man kan inte lita på någon annan för att få uppleva vinst. Man får fixa den där vinsten själv och starta sitt eget lag. Imorgon startar Korpen 2lax11 och den fortsatta jakten på denna hägrande vinst. Känslan är att även vi och motståndarna kommer behöva låsas in i omklädningsrummen efter matchen imorgon likt Barca och Real.

Kvällens laguppställningar:

 


Schalke


Neuer


Glad Påsk

Påsken är ju som vi alla vet och känner lidandets och passionens högtid och detta tänkte jag fira med den mest njutningsfulla bilden av lidande som jag har:
Grattis till cupsegern Real Madrid!

Stämningskavalkad efter Real och Spurs 180 minuter

Tottenham som imponerat i Champions fick möta Real i kvarten, med andra ord har gräset fyllts av olika mina älsklingar. Framför allt var det extremt skönt att åtminstone något av de lagen jag fortfarande höll på i CL garanterat skulle vidare.

 

Det började katastrofalt för Crouch som snabbt blev utvisad efter två gula i Madrid. Idiotiskt.
♥Adebayor♥ blir hjälte i Madrid.

 

 

 

Resultatet blev 4-0 till Real.
Sen...

 

I London, Spurs - Real tidigare ikväll, blev det lite sån här stämning:

 

 

 

 

Gomes, helt klart en stilförebild, men inte så stabil i målet jämt.

 

 

Nu blir det el Clasico i Champions League-semin, och United möter Schalke som tagit sig ända dit! Fan vad kul det ska bli. Må Gud höra min bön och skicka Real och Mourinho till finalen och vinst. Samtidigt, vore härligt att få bucklan till England och jag kan ge United det eftersom det innebär att den inte hamnar i Barcelona. Den mest troliga finalen är ju trots allt: United - Barca på Wembley. Jag ser dock en ny superkraft i Ronaldos nya frisyr. Den kan ta dom ända fram.

Fantastisk puck- och bollkväll

Åh om jag ändå hade lust att blogga. Tänk, då hade jag bloggat sönder det här fantastiska mötet mellan Real och Spurs med alla dessa älsklingsgöbbarna, och bloggat sönder den här finalmatchen mellan Färjestad och Skellefteå.

Scott Parker, superhjälte

En sak jag ofta tänker på är denna extremt uppenbara superhjälte:
Se ut sådär och heta Scott Parker. Inte direkt diskret. Hur kan det vara verklighet och inte en tv-serie?
ÅH JÄVLAR NU BLEV DET STRAFF!!!!! Skulle precis publicera inlägget. 1-0 till WH mot United. Pang på nu kör vi.

Fernandont Scorres

Har precis beställt en Chelseatröja med en 0:a och Fernandont Scorres på ryggen. Orkar inte köra min vanliga: "IDAG GÖR TORRES MÅL JAG LOVAR" eftersom det enbart leder till:
Det kan verka som om jag hatar Torres, men det gör jag ju inte! Jag älskar honom. Nu ska jag tända ett ljus för denna ångestfyllda spanska paralyserade själ. Det kommer hjälpa, IDAG GÖR HAN MÅL, JAG LOVAR!!!!!! Nu har jag jinxat denna match också. Eller?

Modeblogg

Tja bloggen. Det är för lite fokus på snygga spelare samt snygga dräkter numera, men nu jävlar slår vi två flugor i en smäll! Frankrikes vaskade VM med enbart dålig stämning och dåligt uttaget lag tvättas snabbt bort ur minnet när Arsen- nej jag mena Frankrike struttar runt iförda detta på plan. Nike Frankrike har v e r k l i g e n snyggchockat med denna matchtröjan, eller vad tycker ni? Bonus: Niko Kranjcar. Här är bilder från Frankrike - Kroatien (Arsenal-Tottenham).
Nu är det bara att dra till H&M och sno nån randig tröja, kladda Nasri på ryggen med en tuschpenna och så kan man kränga kopior på plattan.
Hoppas verkligen Frankrikes landslag tar fart ordentligt igen under Laurent Blanc och att det sköts bra nu efter Domenechs galenskap. Mvh en person som kan heja på allt och alla samtidigt. Dock aldrig Holland. Aldrig.

PS Almunia startar idag...

Så ingen Lehmann lolning :c

Premier League tillbaka och jag gluttar på skadelistan

Landskamper har ju sin charm men jag vet inte, det känns inte ok att uthärda så här lång väntan mellan ligamatcherna även om Arsenal behövde lite paus om man säger så. En nystart efter de sedvanliga besvikelserna som varje säsong bjuder på och ny fokus enbart på PL. Nu känns allt ganska soft, förväntningarna är tillbaka på en extremt tafatt nivå.

 

Jag har inte vågat ta reda på hur många som gått sönder i sina respektive hemländer under uppehållet. Vad ska man gissa på? Nasri, Sagna, RvP... samt de tio från startelvan som redan var på skadelistan.

 

Men hörrni! Nu kollade jag och det är bara gamla vanliga: Vermaelen, alla målisar, Ramsey igen men han var ändå så formsvag, Denilson som man absolut inte vill ha på plan i vilket fall och tyvärr Djorou ännu. Men ändå! Ingen Song.

 

Ingen Fabregas. Ingen RvP. INGEN WALCOTT????????????????

!!!

 

Men gude god ser jag i syne? LJUVA GLÄDJE!
Nu är det bara för oss Arsenalfans att luta sig tillbaka och sätta allt sitt hopp till att West Ham vinner mot United. Inte en alltför lätt uppgift.