Allvarligt Torres-talat

Jag har velat rädda mitt barn från Liverpools nedgång länge. Jag har velat se en bra och lycklig Torres hellre än en trött Torres i Liverpool-tröja. Hellre velat sen en bra Torres någon annanstans än att säkert så småningom mest få se en trogen maskot Torres på Liverpools bänk.

 

Jag har inte velat se Torres svika allt han sagt om att vara Liverpool trogen, men jag har inte heller velat se honom stanna och vaskas.

 

MEN

- det kändes verkligen som om saker var på väg att hända, Dalglish kom med ny energi, Suarez kom med sina kontakter med Satan och Torres har taggat till lite på sistone
- hur mycket jag än vill se honom kvar i Premier League och England så har det känts helt vidrigt att tänka på att se honom i något annat engelskt lag, att se honom gå till köpelaget Manchester Shitty eller gå till United och få hamna på bänken
- MEN FAN INGET KAN VARA VÄRRE ÄN LEGOSOLDATERNA I CHELSEA, JAG STÅR INTE UT MED ATT HAN SKA HAMNA I DEN TOTALA ONDSKAN :c :c :c OCH DESSUTOM ETT LAG I SVACKA, NEDÅTGÅENDE PGA ALLA GUBBAR
- jag inser samtidigt att han såklart aldrig skulle gått till Arsenal, knappast heller Spurs, och lämnar han sitt hjärta i Liverpool men vill stanna i England så måste han gå till ett lag som inte kräver eller jobbar med någon själ= Chelsea och man kan också bara acceptera vad som händer och ta det för vad det är. En fantastisk spelare som vill rädda sin karriär och blir en karriärsspelare/legosoldat.

 

Torres, vår fina lilla lysande änglaunge blev en trasig tonåring. Vi kan inte överge honom bara för att han hamnade på villospår. Jag är rädd att hans själ inte kommer klara att svika laget han älskat men man såg ju sedan länge: han bär på så mycket frustration som som legat och grott och blivit till hat.

 

Tur att mitt hjärta tillhör Arsenal. Där tar barnen aldrig slut.


Jag skulle vilja lämna tillbaka den här tack:

Min Torres-real doll alltså. Jag har ingen användning för den längre.
Fernando Torres, du är död för mig.

Uppesittarkväll tills transferfönstret stängs!

Bundesliga, Tyskland: 18.00
Serie A, Italien: 19.00
Premier League, England: Midnatt
La Liga, Spanien: Midnatt
Ligue 1, Frankrike: Midnatt
Skotska Premier League: Midnatt
Eredivisie, Holland: Midnatt
sP
Så är det bara timmar kvar innan vinterns transferfönster stängs i de största europeiska ligorna. Denna morgondag ser just nu ytterst realistisk ut:

Liverpoos anfallspar är Suarez a.k.a Djävulens tass och kvinnomisshandlaren Andy Carroll.

 

Barnet Torres gör ett historiskt svek och går till legosoldaterna i Chelsea där den sista spillran av hans själ dör.

Sebastian Larsson får eventuellt skaffa några sköna partyhattar och dra och festa ett halvår i Manche$ter Shitty men det verkar tyvärr som om alla reseplaner för Larsson går i stöpet och han får stanna i Birmingham. City behöver dock förstärkning eftersom Adam Johnson ser ut att vara borta under hela vårsäsongen.

 

Torresaffären överskuggar naturligtvis allt annat som händer idag. En övergång från Liverpool till Chelsea för barnet som lovat Liverpool trohet skulle låtit som en dålig mardröm för ett par år sen, men köpet tycks bli av. Torres verkar ha gett upp laget helt efter att länge ha framfört önskningar och krav som inte tränarna och ledningen levt upp till.

 

Chelsea - Liverpool på söndag lär ju minst sagt bli en spännande match. Som sagt, jag kan bara inte tro att han ska spela iklädd ondskans azur då och oavsett om övergången blir av eller inte så kommer han nog inte spela för Chelsea redan så snart som i helgen. Samtidigt ryktas det om att Torres är förbannad på sin agent som lämnade in en transfer request efter att Suarez värvats, eftersom Liverpool alltså gav efter för Torres önskningar och förstärkte laget, vilket fått Torres att vilja stanna. Glorian kan alltså ha hamnat på sniskan i onödan. Jag hoppas att Torres är kvar i Liverpool imorgon, hand i Guds hand med Suarez, men det känns inte längre troligt. Hur ska han kunna stanna på Anfield nu? Och hur skulle han kunna hitta en annan lösning än Chelsea i denna sena timme?


 

Men alltså häng kvar! Snart har vi klartecken angående allt.


DET FÅR INTE HÄNDA...

Nu är det igång ordentligt.

 

Torres har alltså själv lämnat en skriftlig begäran till Liverpool för att få lämna, men fick avslag. Klubben hälsar på sin hemsida:
"Fernando har ett långtidskontrakt och klubben förväntar sig att han ärar den förpliktelse han åtog sig gentemot klubben och dess supportrar när han skrev under avtalet."

 

Enligt vad som kommit fram hittills är det bara Chelsea som visat intresse för Torres men dom tycks vara beredda att betala ordentligt. Jag förstår inte varför han vill gå till ett annat lag som dippat ordentligt, där det knappast finns glädje och jag har svårt att se att han skulle kunna bli så älskad som han varit i Liverpool.

 

 

Torres har hoppat igång någorlunda igen och det känns ju som stämningen och trenden i klubben är på uppgående, han presterar själv bättre nu och de har fått förstärkning i och med Suarez.

 

 

Nu när Liverpool går ut med Torres transferbegäran så kommer hans gloria hamna ordentligt på sniskan. Jag hoppas ändå att han stannar i Liverpool och sliter och kämpar istället för att låta själen dö helt i Chelsea Legosoldat FC.


RÖR INTE MIN FOTBOLLSSPELARE

Ledsen :c. Matchen mellan Sevilla och Real är precis över och någon i publiken kastade ett unidentified flying object på Casillas som blev liggande på marken och tog sig om huvudet en stund. Det är helt vidrigt, han verkar okej men ska ni kasta något så gör det då på en ful spelare.

Åh, skönt jag kunde skoja så jag är troligtvis inte traumatiserad, men ska jag vara 1000% allvarlig så blir jag väldigt, väldigt ledsen. Sånt här ska inte få finnas och hända. Casillas är dessutom en av mina (många) älsklingar och som målvakt är man så utsatt här i livet ändå. Jag är emot dödsstraffet, men här ser jag ändå ett tillfälle då det borde tillämpas.

 

Fotbollsspelare tillför så mycket till våra liv, visst, absolut mycket sorg, frustration och besvikelse bland all njutning, men I LIVET SKA MAN KÄNNA EN SYMFONI AV KÄNSLOR, OCH NI, MINA ÄLSKADE FOTBOLLSSPELARE GER MIG DET. NÄR ALLT ÄR FÖRJÄVLIGT FINNS NI DÄR OCH SPELAR BORT MINA TANKAR TILL EN ANNAN VÄRLD, OCH NÄR ALLT ÄR FANTASTISKT I LIVET KOMMER NI OCH FÖRSTÖR ALLT MED... vänta nu. Detta tal tog sig lite fel riktning. P.S Nu gjorde Torres mål. D.S P.S 2 Okej inte exakt Torres men nästan. D.S 2


Cup-onsdag

Ikväll är det en redig cupkväll både häran och däran ute i Europa.

 

Milan tog sig vidare till semin i italienska cupen tack vare att Pato gjorde två mål medan Sampdoria bara fick in ett, skönt för brassen som fått ta en del skit på sistone tack vare bland annat allas vår favoritmobbare Zlatan. Eftersom jag är en sån god människa så vill jag ju alltid värna om barnen så jag gläds med Pato som med sina 21 år väl ändå får betraktas som en väldigt ung spelare i Italien, denna sista transportsträcka tills pensionen.

Det pågår cuper även på annat håll och då syftar jag främst på de första semifinalerna i spanska cupen (även om det också är en random Carling Cupmatch ikväll i mitt älskade England) där en ny Mourinhosoppa kokats ihop med extra mycket galenskapskrydda, denna gång är det dock inte portugisen själv som stod för receptet. 

 

Filmen ska föreställa någon slags motivationsvideo för Sevilla där en röst säger, PÅ PORTUGISISKA, "vi ska lämna dig utan några titlar". SÅ extremt provocerande och gränslöst galet. Nojig känsla Mourinho ska bära på nu... Mannen vars titelrekord är absurda och något annat än multipelt antal titlar en säsong kan kallas för ett misslyckande. Okej ett ligaguld skulle räcka och vara en fantastisk bedrift, men förväntningarna överlag var ju gränslösa som vore han någon slags magiker. (Alltså, han är troligtvis någon slags magiker.)

 

 

 

 

Mourinho har vägrat ställa upp på presskonferensen efteråt och påstår sig vara chockad. Som vanligt riktas allas ögon mot honom, och bort från laget som får lira i frid. Borde han inte vara nöjd då?

 

Det sista som hände innan halvlek var att Sevilla var oerhört nära att penetrera Casillas mål, men domaren dömde att bollrackaren inte var helt över linjen. Extremt känsligt läge i en laddad match där matchen i media slagit alla rekord trots Mourinhos tystnad. Kommer nog bli en del snack om o-målet, var den inne eller ej?

Benzema som tycks lidit av någon slags målgörarfobi fick dock göra 0-1 i början av matchen och blev ordentligt omnussad av Mourinho men senare utbytt. Nu har han gjort ett par extremt viktiga mål på sistone.

 

Förutom Carling Cup-matchen i England mellan Birmingham och West Ham pågår också en rolig match mellan Liverpool och Fulham där Torres min älskade varit riktigt het, fick tyvärr ett mål bortdömt pga en tveksam offside, men Liverpool ser fortsatt pigga ut med möjligheter här och vart även om de stannat av lite nu och Fulham dessutom hade en riktigt bra chans nyss. Känslan är att det kommer pillas in en boll av Fernandina ikväll. En av ungarna hade en Torreströja i skolan idag, måste vara ett tecken. Han brukar ha Ibrahimovic vanligtvis, och Ibra var bänkad idag tills slutminuterna. Aha, jag är något på spåren.

 

Nu ska jag njuta av de sista 20 minuterna av Real Madrid och en hel timme Torres nästan och snart drar Barcelona - Almeria igång. BLOGG YOU LATER!


DREAMS CAN COME TRUE

Nu ska jag dra ur min gnällspik och fokusera på något ytterst soft, nämligen att...

ADEBAYOR ÄR KLAR FÖR REAL MADRID!

Jag skrev ett ganska långt inlägg om galningen MADebayor och Mourinhos suktande öga i början av december och nu är det alltså klart. I inlägget påminner jag också om skälen till att han blev så oerhört hatad i Arsenal, om hur han stämplade van Persie i ansiktet och hånade Arsenalpubliken etc. LÄS INLÄGGET HÄR! MÅNGA ROLIGA FILMER!

 

Adebayor som kommer på lån till Real från Manchester City har ofta beskyllts, av förklarliga skäl, för att vara en riktig girigpelle men har enligt Guardian avstått en del av sin lön för att få flytta till flamencons livmoder. Å andra sidan hade han väl inte så mycket till alternativ då han sällan får nudda gräset i England numera.

Det här kan verkligen gå hur som helst eftersom både togolesen och Mourinho är helt bananas och ÅHHHH!!!! Vad jag ser fram emot det här! Snälla Mourinho, få fart i Adebayoren igen, José och Real Madrid kanske kan bygga upp en formstark spelare av Whydidwebuyor igen med hjälp av disciplin och en ny miljö. Nu får Benzema lite avlastning medan Higuain är borta, och ni måste bara längta efter detta: Ronaldo + Adebayor=!???? Eller så får han värma bänken i ett nytt land bara.


Guldet blev till sand igen


Gulliga Rafael in till sjukan med brorsan vid sin sida, hoppas verkligen han är okej. Unitedvinst efter en 100 minuter lång match, skitdagen bara fortsatte. Manchester United är obesegrade och som Arsenalfan får jag väl glädja mig åt att vi vinner mot Ipswich just nu. På allvar älskar jag ju Lammköttscupen Carling Cup, men Arsenal har ju inte ens spelat med något lammkött utöver den vanliga truppen i år så hur ska jag kunna känna någon stolthet? Vi borde diskvalificeras.

Bendtner gjorde i alla fall mål så kanske någon tok till tränare kommer på tanken att köpa honom. Det förbättrar ju Arsenals chanser till ett ligaguld nästa år avsevärt.


Extremt tråkig bild som dök upp på Google men jag fick nöja mig med den, man kan inte ens skämta bra om honom.

United påväg mot en första förlust?

Jag hade en känsla i eftermiddags att ikväll, ikväll har vi vår chans! Vår chans att ta in på Manchester United. (Nu tänker ni: EFTERHANDKONSTRUKTION, men lita på mig kära bloggläsare, jag skulle aldrig aldrig aldrig ljuga för er. Dessutom har den här dagen verkat vara ett riktigt helvete för alla mina vänner och det var troligtvis universums sätt att kompensera denna vackra gåva de skänkt: en Unitedförlust, utan att något slags obalans uppstår.)

 

United har haft ett tight schema och det kan vara svårt att peppa fram den vilja och kraft som behövs i det här läget som slutkörda serieledare, speciellt när man spelar mot ett lag som är lätta att underskatta och dessutom har en match tillgodo (det är denna de spelar bort idag). Dom har dessutom haft en jäkla massa tur hittills vilket man inte kan räkna med hur länge som helst. Jag gillar Wengers syn på tur: "tur är egentligen skicklighet, för man måste vara redo och tillräckligt duktig för att kunna förvalta de oväntade chanser man får". Okej jag vet inte om han sagt exakt så men det låter som sanning. Det känns i alla fall inte lika säkert som vanligt trots deras extrema skicklighet att United kommer kunna förvalta sin tur ikväll. Det räcker kanske inte med att kasta in Chicharito mot slutet och vänta på exakt det antal mål som krävs.

 

Ikväll är alltså kvällen som de kan tappa poäng i den omgång de haft tillgodo så länge. Dessutom var det något förlösande som skedde när Barca åkte på sin första förlust på hundra år och det kändes faktiskt som om de skulle lämna över stafettpinnen till United.

 

Blackpool leder matchen med 2-1 just nu och Hernandez har kommit in. Snälla lilla ärta. Rädda inte det här. Håll det här Blackpool. Håll det och jag ska ge er ett litet utrymme i mitt stora bollformade hjärta.

 

Hann inte ens publicera inlägget innan Chicharito gjort 2-2. Jag hatar att älska dig.


Djävulens tass

Ikonen Kenny Dalglish tycks ju blåst nytt liv i Liverpools spelare och fans, åtminstone är det vad många inkl. jag hoppas och tror. Helt ärligt har jag verkligen lidit med Liverpools väldigt trogna fans den här tiden och det känns extremt sorgligt att se vad som hänt med spelare som Torres och Gerrard och jag hoppades ju att Joe Cole skulle hittat ett soft hem i Liverpool när han lämnade den blå ondskan, istället har det känts väldigt kämpigt. Vi får se hur det går, men stämningen kring laget känns i alla fall helt annorlunda nu.

 

Det ryktas ju en hel del om vad Dalglish planerar att åstadkomma i människohandelsväg nu innan transferfönstret stängs, Babel var ju tex. helt säkert på väg bort trodde man, inte minst när han uppenbarligen slutade bry sig om sin relation till PL-domarna i och med hånet mot Webb på sin Twitter men nu säger Dalglish att Babel definitivt ska stanna. Det känns ändå troligt att han kommer gå trots detta.

Just nu ryktas det mest kring den eventuella ankomsten av en kille från Ajax,

 

en kille som ensam stod för mitt vidrigaste fotbollsminne någonsin
kanske den spelare som jag hatat allra mest, mer än Bendtner!!!!

 

men som jag dock inte känner riktigt samma avsky för längre. Jag försöker fokusera på hans hårda uppväxt i Uruguay med en ensamstående morsa och sex syskon samt att Holland kan skicka Satan in i den renaste av själar. Jag pratar alltså om mannen som utsåg sin ena tass till Guds hand och då vill jag inflika att det definitivt det var djävulens hov och inte en hand från ovan. Handen som slog ut Ghana ur Vuvuzela-VM.

 

Om någon missat eller glömt vad Uruguays Luis Suarez gjorde i kvartsfinalen mot Ghana så kan jag härmed påminna er: Matchen var oavgjord och det var förlängningens sista minut. En ghanan, minns ej vem, sköt mot målet och bollen skulle med 1000% chans gått in om det inte vore för att Suarez så medvetet som det går tog upp sina händer och hindrade bollen från att gå i mål som vore han en annan målis. Suarez åkte naturligtvis ut och Ghana fick en straff som dom missade, vilket Suarez helt öppet firade.

Det ledde till fler straffar pga det oavgjorda resultatet och nu var ju stämningen helt jävla sinnessjuk. Ghana pallade inte och förlorade straffarna. Uruguay tog sig vidare och Suarez bad inte om ursäkt utan han hyllade sin egen hand och beslutet att göra detta vidriga som tog dom vidare.

Bortsett från att mitt hjärta fortfarande får ångestkramp och lider så oerhört med ghananerna så känner jag också detta: Suarez kommer vara bra för Liverpool. Samt: snälla erkänn dina synder Suarez och jag kommer förlåta. Torres kan lära dig att bli en bättre man.

Zlatans magi

Rubriken handlar inte om det ett och ett halva målet Zlatan satte i matchen nyss och hans fantastiska spel utan det magiska i att man bara älskar Zlatan ännu mer när han tar ett klogrepp om nacken på en Cesenaspelare, puttas och mobbar motståndarna. Man fnissar upphetsat åt översittarfasoner som jag i alla fall aldrig skulle accepterat hos någon annan av mina favoritspelare. Möjligtvis hos Ronaldo men jag är ju också besatt av hans bitchighet, men han skulle ju aldrig kunna nå sån pondus och fysisk överlägsenhet som Ibra för att hålla på sådär. Hans uppgift i livet är att falla ihop och gråta så lösögonfransarna fastnar i gräset.

På ett sätt är det så lätt att förstå varför många runtom i Europa vägrar erkänna Zlatans storhet och inte tycker om honom särskilt mycket. Han var den största översittaren på skolgården och är det största aset på plan. Zlatan Ibrahimovic, jag älskar dig.


Spanska Korpligan och Serie A

Barca vann, Real vann. Barca 52 p, Real 48 p. The end.

 

Från det ena till det andra och det här får hamna i mitten som ett vykort från helvetet.I Italiens tabell ser det jämnare ut och ställningen ändras snabbt. Milan är kvar i ledning och som det ser ut nu i helgens sista Serie A-match mellan Milan och Cesena satte Zlatan precis 1-0, nej... det blir visst ett självmål av det. Vinner Milan matchen leder dom tabellen med fyra poäng, men innan den här matchen finns att räkna med är ledningen bara ett poäng före Napoli som har andraplatsen. Napoli och Roma vann sina matcher i helgen och därför halkar Lazio och Inter efter med ett par färska förluster i bagaget.


Premier League-tabellen efter helgen

 

Till helgens resultat då. Till att börja med vann ju Liverpool borta mot Wolves med 3-0 med en pigg Meireles och Torres. Nu behöver de bara ta sig om Stoke, Bolton eller Newcastle som har ett poäng mer, eller Blackburn som har två poäng mer för att åtminstone få kalla sig topp 10. Dalglish-effekten börjar ta sig mer form än bra stämning på läktaren, nu dansar Fernando fram medan fansen sjunger igen.

 

United tog hem en överlägsen seger mot Birmingham, 5-0, och sitter fortfarande säkert i toppen av tabellen. Ännu ett hattrick av världens softaste man Berbatov och ett flott mål av Giggs.

 

Arsenal spelade överlägset mot Wigan och även Robin van Persie fick trixa ett första hattrick för Arsenal och matchen slutade 3-0, trots att han överladdad lyckades missa en straff. Arsenal ligger nu tvåa i tabellen med en poäng mer och en match mindre spelad än trean Manchester City som förlorade borta mot Aston Villa. Troligtvis tappade City sin chans att vinna ligan i och med den här förlusten och misslyckades med att köpa sig en ligavinst trots att shejken har tio ggr så mycket dolares i plånkan som Chelseaägaren Abramovic.

Theo valde på sitt vanliga alldeles för sportfrånvända ödmjuka vis att passa istället för att skjuta när han hade ett fantastiskt läge, men fick nussa upp mot RvP och fira efter att han hållit undan Wiganförsvaret för att kunna passa fram till ett av van Persies mål. Theo min Theo. Du måste avnussifieras.

 

Det blev oavgjort mellan Newcastle och Spurs vilket öppnar för att Chelsea ska kunna knipa en topp 4-plats ordentligt när dom spelar sin omgång 23-match mot Bolton imorgon. Nu ligger Chelsea fyra i tabellen och Spurs femma enbart pga målskillnad, men Chelsea verkar ju ha lite flyt tillbaka så det kan se annorlunda ut imorgon kväll. Låt oss hoppas att Elmander kommer förbi legosoldaterna och fixar några mål.

 

West Ham ligger kvar i botten men kan glädjas åt att de tog ett poäng medan Wolves och Wigan som ligger före ju båda tappade, men West Ham har å andra sidan redan 24 matcher spelade. Det ser inte bra ut...

 

 

Återkommer med Serie A och spanska korpligan.


Wolves - Liverpool och offsideregel-genen

Jag missade uppenbarligen något historiskt igår när jag satt och brunchade på Strand utan att få in någon stream på Wolves - Liverpool på min iPhone. Istället gick jag in på Viasat Fotbolls sida på Facebook och såg 25 kommentarer som alla handlade om något extraordinärt, som verkar ha chockat varenda fotbollssoffa i hela Europa.

 

Ja. Alla som kollade på Wolves - Liverpool igår blev nog förvånade över något särskilt, och då syftar jag inte på att Lollerpoo lyckades vinna utan att de hade en kvinnlig linjedomare. Tyvärr var jag alltså inte hemma med trygga Viasat, hade gärna sett Torres och Meireles leka loss och dessutom fått se hur kommentatorerna och studion hanterade en kvinna med flagga på plan. Troligtvis sköttes det snyggt, vilket man inte kan säga om Sky Sports gubbar.Den assisterande domaren heter Sian Massey och fyller 26 i år och hon verkar ha haft en lyckad dag på jobbet igår. Hon dömde även Sunderland - Blackpool förra året så det var inte så historiskt som det verkar ha känts för många. Eftersom hon är såpass ung har hon troligtvis fått viss hjälp att ta sig fram och det känns bra att dom tagit tag i att plocka fram kvinnor. Hon lär ju dock behöva göra ett mycket bättre jobb än snittet av hennes manliga kollegor och de misstag hon kommer göra, som alla gör, kommer lyftas fram mer.

 

Hon fick ta några svåra beslut och det visade sig att hon dömde korrekt i flera svåravslästa offsidesituationer igår, och många fick äta upp sexistiska kommetarer de tidigare slängt ur sig när repriserna kom.

Naturligtvis ledde en kvinnas inträde på Premier League-planen i en relativt intressant match till skandaler, hur skulle det kunnat undvikas? Det är ju nämligen män som kommenterar vad som sker på plan och många har extremt svårt för förändring och verkar vara livrädda för kvinnor. Sky Sports gjorde bort sig ordentligt när Andy Gray och Richard Keys trodde att deras mikrofoner var avslagna och deras sexistiska kommentarer spelades in och citerades i Daily Mail idag.Keys: ‘Somebody better get down there and explain offside to her.’
Gray (fd skotsk internationell fotbollsspelare): ‘Can you believe that? A female linesman. Women don’t know the offside rule.’
Keys: ‘Course they don’t. I can guarantee you there will be a big one today. Kenny (Liverpool manager Kenny Dalglish) will go potty. This isn’t the first time, is it? Didn’t we have one before?’
Keys: ‘The game’s gone mad. Did you hear charming Karren Brady this morning complaining about sexism? Do me a favour, love.’

 

De flesta kommentarerna jag läst på olika ställen på Internet, svenska som engelska, är positiva till att ha fler kvinnor i fotbollsvärlden. Man vill förändra en del av fotbollskulturen som halkat efter och ser inte varför en kvinna skulle göra ett sämre jobb. Något är lite sorgligt med att man blir så glad över kommentarer som egentligen borde vara så självklara att de inte ens behöver sägas, men, de behövs. Andra förstod inte vad all uppståndelse var kring, Liverpool har ju redan en kvinnlig anfallare på plan.


Zlatan FC

Jag vill förekomma de illasinnade rykten som sprids på www att jag skulle ha varit någon slags Barcasupporter. Detta... stämmer, och, jag har aldrig försökt dölja detta obehagliga fakta. Jag har alltid varit ärlig med att jag hejar på lag Zlatan FC och att mitt hjärta följer honom från präktighetsmeckat Barcelåna ända in i fascismens bultande Milanhelvete.

Denna bild dök plötsligt upp bland kommentarerna. Så ja, jag må ha besökt Camp Nou för att se Zlatan FC, jag må ha klätt mitt eget fotbollslag i Unicefs logga, jag är enbart människa och kommer bete mig mänskligt, och jag vet att Gud (Mourinho) förlåter den som erkänner sina synder.

Det kan vara så att jag är på denna bild, samt att jag bär Barcas bortaställ och har fått ett helt gäng kvinnor att göra detsamma.
Jag tycker fortfarande att Barcelona är ett lag med fantastiska spelare, ett lag jag på många sätt beundrar men
SLUTA VARA SÅ FRUKTANSVÄRT PRÄKTIGA
ERKÄNN
NI ÄR ETT LAG I FINANSIELL KRIS SOM ÄR DJUPT SKULDSATTA FÖR ATT KUNNA BEHÅLLA ERA FANTASTISKA SPELARE
ETT LAG SOM TVINGAS FÅ OLJEPENGAR INPUMPADE I SIG FÖR ATT NI HAR SPELARE DYRARE ÄN VAD SOM ÄR RIMLIGT, FÖR ATT NI LIKSOM ALLA KÖPELAG NI PÅSTÅR ATT NI INTE TILLHÖR LÄGGER EXTREMA SUMMOR PÅ ATT KÖPA STJÄRNOR
OM NI NU HAR VÄRLDENS BÄSTA AKADEMI KAN NI JU SPARA IN LITE PENGAR OCH INTE KÖPAKÖPAKÖPA MEN DET SKULLE NI INTE VÅGA
HUR SKULLE DET GÅ OM NI FÖRLORADE EN MATCH MOT DE ANDRA KORPLAGEN I ER LIGA
TROR NI JAG VILL HEJA PÅ REAL MADRID ELLER? JAG ÄR FAKTISKT TVUNGEN. MOURINHO OCH JAG MÅSTE BEKÄMPA PRÄKTIGHETEN IHOP
RONALDO MÅSTE TVÄTTA BORT ERA SJÄLVGODA SMIL MED SINA BITCHIGA TÅRAR

OCH JAG HAR ER VIDRIGA IPHONE-APP FÖR ATT KUNNA JAGA UPP MIG VART JAG ÄN BEFINNER MIG, DET FINNS INGET DÄR SOM HANDLAR OM FOTBOLL, DET ÄR BARA PLUTTEGULL, VÄLGÖRENHET, PRISER, GOD JUL OCH SKRYT
INGEN ÄLSKAR KLASSENS PRÄKTIGASTE KILLE I LÄNGDEN, SOM ALLTID SPRINGER LÄRARENS ÄRENDEN, FÅR ALLA RÄTT PÅ ALLA PROV OCH FÅR ALLA STIPENDIER
NI SKULLE KUNNA CHILLA LITE OCH STÅ FÖR ERA KRISER
PLUS
ZLATAN.
PLUS
"VÄRLDENS BÄSTA LAG" FÖRLORAR INTE EN CL-FINAL, BARA SÅ NI VET

PUNKT

Oookej. Måste uppenbarligen trissa upp hatet inför Barcas Champions League-möten mot Arsenal, ett lag som jag däremot aldrig skulle svika, jag är true til death angående Arsenal och det har jag bevisat genom att tatuera in Gunnersaurus i svanken. Premier League är för mig en helt annan femma. Inte ens Zlatan kan få mig att svika Arsenals barn.

 


Det är ingen vanlig dag

för det är nämligen en förlustens dag för Barcelona. Visst, de kunde förlora matchen med sex mål efter förra mötet mot Betis i cupen, men en förlust är ändå en förlust och ett slut på deras vinstparad. Dessutom, säga vad man vill om att dom inte behövde någon vinst, men spelar man Messi, Xavi, Pique, etc så spelar man INTE för en eventuell förlust.

Jag håller ju inte mina känslor och sympatier hemliga direkt, så en kväll med Arsenalvinst och Barcaförlust är en mycket, mycket lyckad och ovanlig kväll. Må dessa resultat åter komma i repris nästa runda i Champions League.


Twitter-fängelset välkomnar sin första intern!

Liverpools Babel har hamnat i "Twitter Jail". Fotbollsspelarnas ohämmade Twittrande har nu fått sina första konsekvenser.

 

Jag har tidigare tagit upp hur absurt jag tycker det känns att följa fotbollsspelares Twitters, men jag älskar det samtidigt. Vissa rutinerade äldre spelare skriver väldigt stelt och medietränat, med en och annan gullig bild på sin hund eller ett välgörenhetsbesök hos sjuka barn medan andra, ofta yngre spelare slänger ur sig oigenomtänkt inlägg efter inlägg. De bästa Twittrarna är de som skriver lagom mycket och vågar skriva ut sina tankar och åsikter om fotboll i allmänhet. Samtidigt har man haft en känsla att det inte kommer kunna vara för alltid, det är liksom inte möjligt att det ska kunna fungera att spelare yttrar sig för mycket när det kommer till sponsorer, tränare och förbund som har sina åsikter om hur man bör bete sig även utanför planen.

 

Den första som nu dömts av F.A och skickats till "Twitter Jail" som han själv kallar det är den holländska Liverpool-spelaren Babel som efter en match mot Manchester United på ett klassiskt Internet-lol-vis satte fingret på vad vi alla ofta känner angående domarna i PL: de är Manchester Uniteds tolfte spelare på plan. Nu fick den mest klassiska domaren Howard Webb en stenhård känga från Liverpoolspelaren.


Babel kommenterade en länk med denna bild med orden “And they call him one of the best referees. That’s a joke”. Det straffade sig, 100 000 kr tvingas han nu böta till F.A.

Babel är inte den enda som kritiserat domarinsatser på sistone, bland annat Uniteds Rio Ferdinand och Arsenals Jack Wilshere och Wojciech Szczesny har också varit väldigt öppna med sina åsikter angående domar och sympatier för och emot andra lag och spelare. Szczesny har själv fått ta emot kritik på Twitter som han bemött på det här viset:

 

Wojciech Szczesny

How can you not get frustrated with decitions like that going ALWAYS Man Utds way?! Its a clear pen and sending off!

 

Wojciech Szczesny

I don't understand why some of you get frustrated with me for saying this. The decition was shocking! FACT! What a goal for WBA btw!

 

Wojciech Szczesny

I find it weird that people tell me I shoudn't share my thoughts about football on twitter just because I'm a footballer.

 

Wojciech Szczesny

If someone doesn't want to know what I think about football then go and follow Katie Price. I write to true Arsenal supporters :)

 

Jag uppskattar Szczesny oerhört mycket, han är 21 år och blev inslängd i Arsenals mål efter att både Almunia blev "skadad" (kastad på tippen) och nu Fabanski också råkat på skadetrubbel. Han har presterat fantastiskt och verkar som en oerhört soft kille utifrån vad lagkamraterna skriver och säger om honom, och så är han såhär stark i sina åsikter.

 

Det som är så gravt deppigt med F.A.-domen mot Babel, som dock var oerhört väntad och ganska rimlig är såklart att det här kan lägga munkavel på alla andra spelare och bidra till en väldigt sorglig självcensur.

 

En annan Twittrare som gick så långt att han bestämde sig för att sluta twittra idag var Arsenals mest pantade spelare Henri Lansbury, dock av lite mindre fotbollspolitiska skäl utan medias recension av hans pinsamma bloggande. Det var Mirror Football som helt enkelt citerade en av Lansburys frågestunder på Twitter:

 

"After the success of Andriy Arshavin's website advice column, young Arsenal team-mate Henri Lansbury - currently on loan at Norwich - has begun his own 'Ask Henners' section on Twitter. And it's every bit as cerebral as the Russian's. Some highlights:

 

Q: What's the best way to get rid of a bird 'the morning after' when all you want to do is chill out alone?

A: Tell her ur girlfriend is on her way bk!

Q: What should I do to stop myself from punching a wall?

A: Punch it till ur hand hurts

Q: Do you have a good hangover cure + what is it?

A: Get back on it pal

Q: What's the most amount of girls that you've erm.. had... in one night?

A: A haha u would have enjoyed it ahahahahaha

Q: How well did you do at school?

A: I was bad at skol."

 

Det räckte för att en upprörd Lansbury skulle meddela att det var slut på hans Twittrande (vilket troligtvis hade varit för det bästa) bara för att han skulle ångra sig någon minut senare när fansens protester kom.

Detta räckte för att en upprörd Lansbury skulle meddela att det var slut på hans Twittrande (vilket troligtvis hade varit för det bästa) bara för att han skulle ångra sig någon minut senare när fansens protester kom.

 

 

Nu ska jag säga något som sägs i repris gång på gång: De sociala medierna, www, har minsann ändrat ett och annat. Vi kommer närmre kända personer, i detta fallet fotbollsspelare, och de får chansen att själva visa vilka de är och vill vara. Ibland fantastiskt, ibland ville man kanske inte öppna denna Pandoras Twitter där vissa spelare tappar sin glans. Låt oss bara hoppas att möjligheten för spelarna att få kommunicera med sina fans direkt inte kommer att kvävas av påtryck från fotbollsvärlden själv.


Jag har slitit mig ur bollens grepp

Premier League
Manchester United 21 24 45
Manchester City 23 18 45
Arsenal FC 22 19 43
Chelsea FC 22 19 38
Tottenham 22 6 37
La Liga
Serie A
Bundesliga
Ligue 1
Jag missade tyvärr andra halvleken av Manchester City - Wolves och Arsenals vinst mot West Ham igår eftersom jag som nyårslöfte bestämde mig för att kolla lite (mycket) mindre på fotboll och väcka till liv det sociala liv som förfallit pga detta intresse för boll i fjärran länder. Resultatet mot West Ham känns särskilt härligt eftersom jag åter kan avnjuta den imorgon på jobbet där jag av något obegripligt skäl
Halvdeppig känsla på fotbollshelgen som såg extremt bra ut på schemat med massa derbyn och en stormatch mellan Tottenham och United, men en annan missade tyvärr andra halvleken av Manchester City - Wolves som verkat extremt räfflande och Arsenals vinst mot West Ham igår firades inte i glädje i soffan eller på Pub utan med en extremt dyr öl på Riche eftersom jag som nyårslöfte bestämde mig för att kolla lite (mycket) mindre på fotboll och väcka till liv det sociala liv som förfallit. Jag tog mig därför utanför Viasat Fotbolls räckvidd där inte ens min iPhone klarade veetla matcherna och jag intog istället konst på vernissage, livets dryck och träffade mer människor på en kväll än vad jag gjort på ett halvår. Man har ju ändå en konstnärlig examen som måste luftas, plus att Riche numera är en helig plats efter att Zlatan skådades där under juldagen.
Eftersom jag levde loppan igår kunde jag med gott samvete fastna i fotbollssoffan idag, se Torres torra loss, eller Torr-fan som en viss kommentator på Viasat råkade kasta ur sig i ett passionerat ögonblick, följt av ett generat "förlåt".

 

Nåväl. City tog ytterligare tre poäng liksom Chelsea och Arsenal, medan Spurs och United fick nöja sig med en varsin pinne. Arsenals resultat mot bottenlaget West Ham känns särskilt härligt trots att jag missade matchen eftersom jag kan avnjuta resultatet i repris imorgon på jobbet via mobbning av kollegor. Av något obegripligt skäl har jag flera arbetskamrater med hjärtat hos West Ham.

Det kanske är rimligt att resurslärare faller för de lag som har det allra svårast att prestera något. Man besitter ju ett gränslöst tålamod och stor empati.

 

Just nu späder jag ut en lucka mellan Premier League och Zlatan med att streama Almeria - Real Madrid där Real skrämmande nog ligger under. Egentligen skulle jag ta tag i min egen falnande fotbollskarriär ikväll och dra till Eriksdalshallen och spela men formstyrkan är intakt svindålig så jag får skjuta på det lite till.

 

Åter till bollen, hoppas på att behöva skriva av mig angående något Zlatan Ibrahimovicskt lite senare ikväll.


Snälla smutsa inte ner min bild av Theo.

Jag avbryter härmed mitt bloggstiltje med en riktig risig post angående:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3345931/Premier-League-star-blackmail-over-orgy-with-3-blondes.html

 

Egentligen för risigt för att skriva om så följ länken istället, MEN jag måste i alla fall varna för att allas vår 1000% helyllestjärna Theo Walcott var i Vegas i somras. DOCK tänker jag att vore det en såpass stor ENGELSK stjärna som Theo så skulle the Sun slå lite hårdare på stortrumman. Nåväl, brittisk press brukar leverera så snart kommer väl svaret.

 

Vegas. Dit själar åker för att dö.

 

Nu måste jag nog slänga ihop några lite mer fotbollsrelaterade inlägg för att städa lite efter denna meningslösa smuts. Jag har ju ändå ignorerat guldbollar brutna ben, Denni Avdic, Mourinho, Silly Season och Beckhambesvikelsen i en vecka nu.


Bloggstiltje, nä förresten, FA-cup!

Tjena boll-lovers. Lite stiltje i bloggen nu pga stor upptagenhet med allt möjligt. Tex så har jag börjat prismärka dagarna ut och in på ett av mina många jobb så det finns inte tid för bloggning längre. Oroa er inte. Jag jobbar på att snart kunna tjäna miljarder på bloggen så att det ska finnas tid att gräva hårt i bollens skojigheter.

 

Glöm inte kolla FA-cupmatcherna idag! Arsenal - Leeds 13.40. Äsch vafanken jag kan väl pausa prismärkandet lite och snattra lite om FA-cup ett par minuter.

 

Idag:

13.40 Arsenal - Leeds

 

Söndag:

14.30 Manchester United - Liverpoo l
17.00 Leicester - Manchester City a.k.a Sven-Göran Svennis Eriksson - Roberto Mancini

Roberto Mancini är först och främst en otroligt fager varelse, men det hör för en gångs skulle ej hemma i detta sammanhang eftersom Svennis är så ful att ingen konkurrens kan uppstå på detta plan. Däremot till något lite mer intressant:

 

Italienaren Mancini började som fotbollsspelare och hade Svennis som tränare i både Sampdoria och Lazio. Tränarkarriären började Mancini som andratränare i Lazio under just Svennis, Torsbys stolthet. Ni fattar, eleven mot läromästaren etc. Mancini hyllar fortfarande Svennis: "Sven is a fantastic coach and a fantastic man. I stayed with this man for 15 years. He is like my brother. Sven is a teacher for me." Nu tränar Mancini ett lag med några av världens högst betalda spelare och ligger tvåa i Premier League, medan Svennis är nere och harvar i Championship.

Svennis påstår att han har försökt få Mancini att ställa upp med reservlaget, medan Mancini lovat skicka bästa möjliga startelvan.

 

Nåväl. Svennis är ju svensk. Aldrig är detta så viktigt för en som inom sporten. Svennis gjorde en bra insats som tränare för England men eftersom engelsmännen inte har någon självinsikt och tror de borde vara världens bästa lag, så blev han bortjagad. Det grämde mig. Han kommer också till matchen med ett gäng riktiga underdogs som ska spela mot ett lag med överbetalda legosoldater. = Det finns bara en möjlighet och det är att heja på Leicester så sjukt mkt kl 17.00 imorgon.


Primadonnan Mancini stormar av plan och säger till Svennis att han aldrig mer ska spela fotboll.

 

Sen har vi ju superlottningen Manchester United mot Liverpool imorgon. Stackars Liverpool, aldrig får dom någon slags medvind längre, lottningen kunde ju inte tett sig värre, men rolig match att se och bra för smålagen att bli av med ett Premier League-lag.


Grattis United,

nu tog ni nog hem pokalen. Och jag fick vad jag förväntade mig= en kväll av besvikelser.

 

Arsenal spelade överlägset och det var stolpe hitan och ditan och allmänt oturlig jävla orättvisa. Resultatet: 0-0 och en utvisning på Sagna i slutminuterna som troligtvis är borta tre matcher. Hej då. Det var kul att få lukta på chansen, nu är det kört. Grattis City som ska vara riktigt nöjda med en poäng, och grattis United pga:

 

... City tog bara en poäng

... Arsenal tog bara en poäng
... Tottenham förlorade
... Chelsea förlorade
= United skakar av sig hela gänget som jagar dom.

 

Efter två perioder står det 1-1 mellan Svea och Amerikatt i barn-is, nu ska jag gå och städa eller något, jag är ledsen :c Säg något snällt och gör mig glad. :c :c :c

Jag måste hitta glädjen igen.

 


Kvällens matcher:

Okej det kommer ju bli någon slags gränslös sportdekadens i min lägenhet idag känner jag på mig. Möten i överflöd, sporter på gräs, sporter på is, matcher hitan ditan, oändligt med chanser till besvikelse. Dödsförkyld ska jag sitta och trycka framför teven med ett ljummet glas vin i tassen och glansiga fyrkantiga ögon.
Det blir en match på teven, tre streamas på dator och en streamas i iPhone. Man är ju kvinna och kan hantera overkligt många saker samtidigt eftersom mitt kön skapades för att älska sport.

 

Här är den fantastiska kväll som följer:

 

20.40

Arsenal - Manchester City
Extremt peppad och nervös inför denna match. Här kan besvikelseribban sättas på max direkt, eller lyckan räcka för hela kvällen. Vinner Arsenal så går dom om Manch€$£€r City i tabellen och tar andraplatsen med en match mindre spelad tillgodo.
Aston Villa - Sunderland
Newcastle - West Ham
Wolverhampton - Chelsea
Kampen om den oerhört viktiga fjärdeplatsen pågår just nu mellan Chelsea och Tottenham. Tottenham har en poäng mer och vinner Spurs sin match men inte Chelsea ikväll har dom skaffat sig ett litet försprång. Mycket kan hända under det som finns kvar av säsongen, Chelsea kan fortfarande klättra ordentligt, men först och främst känns det nog betydligt bättre för legosoldaterna att i alla fall hänga kvar i topp fyra hela vägen.

 

21.00

Blackburn - Liverpoo l
Lollerpoo tog viktiga poäng förra matchen för att lugna krisen i laget ytterst tillfälligt och vinner dom ikväll igen sitter Hodgson säkert i åtminstone några dagar till.
Bolton - Wigan
Everton - Tottenham
Se Wolverhampton - Chelsea. Kampen om den oerhört viktiga fjärdeplatsen och att hålla sig kvar i toppen pågår just nu mellan Chelsea och Tottenham. Tottenham har en poäng mer och vinner Spurs sin match men inte Chelsea ikväll har dom skaffat sig ett litet försprång.

 

21.30

Sverige - USA, bronsmatch i JVM-hockeyn
Ytterst besviken att det blev en bronsmatch och inte en final för Sverige, men då får man i alla fall ta fram sitt klassiska USA-hat som vi alla européer besitter djupt inne i själen. Eller ja, det är ju betydligt fler än européerna som har det. Det är alltid riktigt skönt att vinna mot USA.

 

22.00

Athletic Bilbao - Barcelona
La Liga är äntligen igång, och även om jag tycker den serien är roligare i media än att se spelas oftast pga den otroligt skeva nivån så går det ju att uthärda Barcas och Real Madrids matcher då och då om inte Barcairritationen är för påtaglig i stunden.

 

01.30

Kanada - Ryssland, JVM-final
Så, sist och till åldern minst, lammköttshockeyns final. JVM, årets höjdpunkt. Tyvärr utan Sverige :c
GLÖM ALLT ANNAT!

Ikväll är det nämligen:
vs. 


Gråter tårar av JVM-is

Miniryssarna var ej förtjänta av finalplatsen. Fysatan vad deppigt. JVM 2010, detta kommer jag aldrig glömma, den omodererade chatten på Aftonbladet:

Twitterskadan man måste låta sig drabbas av

Twitter har som jag tidigare nämnt (eller glömt nämna?) förstört min bild av spelarna lite eftersom man kommer dom lite för nära. Det finns dock så många skäl till att älska Arsenal och här är i alla fall ett som Twitter hjälpt mig bevisa, dom älskar att nussa med djur:

Jack Wilshere ba tja jag är född 1992 och spelar ordinarie i ett av världens bästa fotbollslag, har en helt vanlig soffa och lägger upp normala bilder på Twitter där jag är typ naken. ALLTSÅ JAG UPPMUNTRAR DETTA BETEENDE NÅGOT OERHÖRT. Ett annat av hans nöjen är att spexa med de andra spelarna, framför allt andremålvakten i Arsenal Wojciech Szczesny (född -90) som han gärna fotar sovandes och sen visar upp för 122 342 stycken followers.

 

Henri Lansbury är född -90 och kanske Englands mest pantade grabbiga kille, använder Twitter till att med manisk frekvens försöka ragga upp kända brudar såsom Rihanna, beter sig allmänt desperat och skriver saker på random WT-språk så som "kickin off in my crib push up ya black flag bang bang !!!!".

Cesc Fabregas sen, Arsenals kapten och stora stjärna, född -87 så han är too old, alltså vad är det här för tuss? Uppdaterar sin Twitter på minst tre språk varje gång, engelska, spanska och hittepåspråket katalanska. Har Unicef intatuerat på bröstet. Här är det matlagning med farmor, besöka sjuka barn, spela tv-spel och diverse mer mammaspojkebilder.
För att se mer av Arsenalspelarna på Twitter och därigenom få veta ALLDELES för mycket om dom för att bibehålla respekten man kände för dom innan, kolla detta flöde:
http://twitter.com/#!/list/fotLOL/arsenalspelare
P.S Om det inte framgick tillräckligt tydligt så ville jag också ta chansen att påpeka hur unga mina Arsenalska barn är.

Chelseas svacka höjer motståndarna

Fantastisk match mellan Chelsea och Villa idag, kul att se alla lag höja sig när dom spelar mot Chelsea, och äntligen få trycka till dom.
United, City, Arsenal och Spurs i toppen just nu, och missad Champions League-plats för Chelsea! (:D)
Abramovic ses sällan till på matcherna längre, men han kanske bara är medgångssupporter lol. Han har ju sagt att det inte blir några pengar till värvningar i januari, men kommer han sticka åt Ancelotti lite dolares eller har Roman tröttnat helt?
Fantastisk match mellan Chelsea och Villa idag, det är som att alla lag höjer sig och sliter något extraordinärt nu när dom spelar mot Chelski, eftersom dom har chansen att äntligen få trycka till dom. Det blir fantastiska matcher.

 

United, City, Arsenal och Spurs i toppen just nu, och missad Champions League-plats för Chelsea! (:D)

Abramovich ses sällan till på matcherna längre, men han kanske bara är medgångssupporter lol. Han har ju sagt att det inte blir några pengar till värvningar i januari, men kommer han sticka åt Ancelotti lite dolares för att försöka rädda laget eller har Roman tröttnat helt?


Det nya fotbollsåret är igång...

... och började med att Uniteds egen Shrek, Wayne Rooney, gjorde mål mot West Bromwich. En konstig match där WBA pressade United hårt och borde ha vunnit, men United hade som vanligt turen (domarna) på sin sida.

 

Även City tog tre poäng, liksom Spurs och Arsenal. Med andra ord så behöll sig toppen som tidigare, ifall Chelsea vinner idag. Förlorar dom eller spelar oavgjort mot Aston Villa så har Tottenham knipit fjärdeplatsen, men Arsenal är trea, City tvåa med en match mer spelad än de flesta och United leder med en match mindre.

 

Det blev lite mer av ett slötittande igår. Wenger safeade till min stora glädje och valde samma startelva som mot Chelsea vilket gav utdelning, 0-3 mot Birmingham på bortaplan.

 

Det är trötta, frustrerade spelare i Premier League nu, de tar igen uppskjutna matcher och lagen får vila max två-tre dagar mellan matcherna. Det leder i vissa fall till mindre händelserika matcher med mindre målskillnader vilket är trist men också till en hel del gnäll och bråk, vilket naturligtvis är positivt då allt slags drama ger krydda till bollen.

 

Jag börjar tröttna lite (väldigt lite, men lite) på isiga planer och 100 PL-matcher i veckan, väl stor inflation i brittisk kyla, så det känns riktigt skönt att la Liga drar igång nu och Serie A nästa vecka. Vi har ju JVM också att glädjas åt liksom Rangers -Celtic nu om ett par minuter! Kolla in statusen på Ljungbergs nya hem. (Jag somnade efter ett par minuter av denna match vilket var lite opassande eftersom jag är på jobbet men ni kanske klarar dessa fluffiga skotska troll och alver bättre.)

 

Jag menar inte att klaga på den fantastiska utdelningen av matcher varje dag, men jag behöver också se Ronaldo vaska några tårar och Ibra slänga sig med cykelsparkar hitan och ditan. Nu kör vi, fotboll 2011!

 


GOTT NYTT ÅR, det serverades lamm igår.

Nyår kan ju vara både katastrof och helt okej, förra året undgick jag katastrofen med att nyktert sitta med två kompisar och en labrador i Karlstad och prata om livet etc. Året innan var oerhört kul men slutade naturligtvis i total katastrof. Detta året utsatte jag mig för katastrofernas möjligheter genom att intaga dryck och räka i vänners goda lag bland saker som kan gå sönder, men vann den största lyckan av alla genom att streama mig igenom de två sista perioderna av JVM mellan Sverige och Kanada. Jag smygstreamade rakt igenom skaldjur, raketer, skålningar, dansgolv och lyckorus.
Det var en så oerhört spännande match och dom små lammkronorna vann tillslut på sin sista straff. Det var så fint att se hur dom kämpade sig ut genom 2010 och in i 2011, alltmedan det dansades och skålades på Kungsholmen med fantastiska vänner och en kille som streamar JVM och dansar medans med samma lycka som mig. Tack SVT Play-appen för att ni levererade en värdig start på 2011.
Nu är det fotbollsdag på g:

 

13.40 West Bromwich - Manchester United

16.00 Liverpool - Bolton
16.00 Tottenham - Fulham
16.00 Stoke - Everton
16.00 Sunderland - Blackburn
16.00 West ham - Wolverhampton
16.00 Manchester City - Blackpool
18.30 Birmingham - Arsenal