Premier League-tabellen efter helgen

 

Till helgens resultat då. Till att börja med vann ju Liverpool borta mot Wolves med 3-0 med en pigg Meireles och Torres. Nu behöver de bara ta sig om Stoke, Bolton eller Newcastle som har ett poäng mer, eller Blackburn som har två poäng mer för att åtminstone få kalla sig topp 10. Dalglish-effekten börjar ta sig mer form än bra stämning på läktaren, nu dansar Fernando fram medan fansen sjunger igen.

 

United tog hem en överlägsen seger mot Birmingham, 5-0, och sitter fortfarande säkert i toppen av tabellen. Ännu ett hattrick av världens softaste man Berbatov och ett flott mål av Giggs.

 

Arsenal spelade överlägset mot Wigan och även Robin van Persie fick trixa ett första hattrick för Arsenal och matchen slutade 3-0, trots att han överladdad lyckades missa en straff. Arsenal ligger nu tvåa i tabellen med en poäng mer och en match mindre spelad än trean Manchester City som förlorade borta mot Aston Villa. Troligtvis tappade City sin chans att vinna ligan i och med den här förlusten och misslyckades med att köpa sig en ligavinst trots att shejken har tio ggr så mycket dolares i plånkan som Chelseaägaren Abramovic.

Theo valde på sitt vanliga alldeles för sportfrånvända ödmjuka vis att passa istället för att skjuta när han hade ett fantastiskt läge, men fick nussa upp mot RvP och fira efter att han hållit undan Wiganförsvaret för att kunna passa fram till ett av van Persies mål. Theo min Theo. Du måste avnussifieras.

 

Det blev oavgjort mellan Newcastle och Spurs vilket öppnar för att Chelsea ska kunna knipa en topp 4-plats ordentligt när dom spelar sin omgång 23-match mot Bolton imorgon. Nu ligger Chelsea fyra i tabellen och Spurs femma enbart pga målskillnad, men Chelsea verkar ju ha lite flyt tillbaka så det kan se annorlunda ut imorgon kväll. Låt oss hoppas att Elmander kommer förbi legosoldaterna och fixar några mål.

 

West Ham ligger kvar i botten men kan glädjas åt att de tog ett poäng medan Wolves och Wigan som ligger före ju båda tappade, men West Ham har å andra sidan redan 24 matcher spelade. Det ser inte bra ut...

 

 

Återkommer med Serie A och spanska korpligan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback