DET FÅR INTE HÄNDA...

Nu är det igång ordentligt.

 

Torres har alltså själv lämnat en skriftlig begäran till Liverpool för att få lämna, men fick avslag. Klubben hälsar på sin hemsida:
"Fernando har ett långtidskontrakt och klubben förväntar sig att han ärar den förpliktelse han åtog sig gentemot klubben och dess supportrar när han skrev under avtalet."

 

Enligt vad som kommit fram hittills är det bara Chelsea som visat intresse för Torres men dom tycks vara beredda att betala ordentligt. Jag förstår inte varför han vill gå till ett annat lag som dippat ordentligt, där det knappast finns glädje och jag har svårt att se att han skulle kunna bli så älskad som han varit i Liverpool.

 

 

Torres har hoppat igång någorlunda igen och det känns ju som stämningen och trenden i klubben är på uppgående, han presterar själv bättre nu och de har fått förstärkning i och med Suarez.

 

 

Nu när Liverpool går ut med Torres transferbegäran så kommer hans gloria hamna ordentligt på sniskan. Jag hoppas ändå att han stannar i Liverpool och sliter och kämpar istället för att låta själen dö helt i Chelsea Legosoldat FC.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback