En klump i magen...

Sitter med en orosklump i magen på jobbet. Theo skadad, Fabreglas skadad, Fabianski skadad såklart så ALMUNIA är andremålis och Wenger har ju nån slags idiotidé om att spela andremålisen i cuperna, men det kan ju inte gälla en cupfinal. Gud man vet ju inte med den där envisa fransmannen.

 

 

Nu ska jag inte sitta här och deppa, Wenger har lovat ge Wilshere en del av det ansvar Cesc skulle tagit och fan i helvete ursäkta mig, men lille Jack har ju sett helt lysande ut de senaste matcherna. Rape van Persie är glädjande nog tillbaka från en liten spricka i glaset och han kommer ta kaptensrollen på plan. Det borde inte gå att förlora mot Birmingham, men, vi vet ju att det går.

 

 

Carling Cup, final mot Birmingham. Ni hör ju själva. Det är inte direkt en Champions Leaguefinal. Arsenal är dock desperata efter en pokal och har knappt låtit ett enda tonåringslamm få beta i Carling Cup-gräset i år. Detta är skälet:
Tänk alla timmar som investerats, allt glas som spruckit, allt det kan ha kostat oss i de andra cuperna och i Premier League där vi faktiskt har en chans i år, I ONÖDAN, om vi förlorar imorgon.

 

 

En klump i magen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback