Premier League-avrundning

Jag tänkte försöka avrunda denna tisdag-onsdagsinklämda omgången av det vi alla älskar allra allra mest förutom kattungar: Premier League.

 

I topp 5 behöll alla lagen sina positioner, men City tappade två poäng upp mot tvåan Arsenal i och med det oavgjorda resultatet mot Birmingham ikväll, och Manchester City har fortfarande en match mer spelad än de andra toppenlagen där alla andra ligger på 24 omgångar.

 

Man Utd 54
Arsenal 49
Man City 46
Chelsea 44
Tottenham 41

Man Utd 54
Arsenal   49
Man City  46
Chelsea 44
Tottenham 4

 

Liverpool kammade hem tredje vinsten i rad och Suarez fick premiärspela fram ett mål som nån klantback i Stoke inte lyckades hindra. Man är nu uppe på sjunde plats vilket inte ser alltför tragiskt ut i protokollet. Mereiles är fortsatt het och livet som Liverpoolfan är nog inte lika plågsamt längre. När Torres nu övergett det röda halvsjunkna skeppet är Gerrard för övrigt mest sminkad på plan, en iakttagelse från en uppmärksam pojkvän.

 

West Ham var det enda av bottenlagen som lyckades spela till vinst och klättrade upp från orcherna där allra längst ner i botten till att ligga tredje sist. Kan dom hålla sig kvar i Premier League måntro?

 

I övrigt intet nytt. Helgen ser helt j*vla fantastisk ut med Chelsea - Liverpool på söndag. Utsläppta gifter i vår natur kommer öka med 200% pga alla brända Torreströjor.

 

Crouch gjorde mål idag också. Det gillar vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback