Phil Dowds anti-Arsenalstatistik säsongen 2010-2011

"So now we know what Newcastle spent that £35m on: Phil Dowd"

Jag ska börja med att säga att det inte är okej att tappa så som Arsenal gjorde mot Newcastle idag. Dom spelade helt fantastiskt i första halvlek, gjorde två mål på tre minuter. Newcastle var helt utspelade. Det stod 4-0 vid halvtid. Sen delade Dowd ut ett rött kort till Diaby, ett gult till Szczesny när han blev misshandlad och det var helt obegripligt varför inte Newcastle fick något kort och dessutom bjöd han Newcastle på två straffar. Helt. Jävla. Sjukt.

Såhär mycket hatar Phil Dowd Arsenal:

Den här säsongen har Dowd dömt 4 matcher där Arsenal spelat. Resultatet är 3 oavgjorda matcher och 1 förlust. Arsenal har fått 9 gula kort, 2 röda och 4 straffar mot sig. På 4 matcher!!! Hur kan den här förföljelsen få fortgå?