Real MADrid - Barcelola 0-2

Okej. Allvarligt talat så gick jag ut och hoppade 500 hopp med mitt hopprep på nåt grus här i Enskede och kom tillbaka lite mer softad i mitt inre så att säga. Nu ser jag lol i snacket som går efter matchen samt bilder som genast sprids som fotbollens lol-klamydia på www.

 

Pallar inte se en till el Clasico allvarligt talat (okej det är helt orimligt att jag inte kollar nästa match om inte annat för att se hur den dåliga stämningen utvecklas). Min Fotlol-Twitterfeed som mest består av spelare, jornalister och några random fotbollsfans/vänner handlar nu enbart om vilket lag spel som var mest spelförstörande och anti-fotboll och nu kritiserar jag inte de som skrev Twitterinläggen utan spelet. Sen är det även en och annan MESSIMESSIMESSIMESSIMESSI vilket givetvis också är plågsamt men...

 

Jag tänker inte sitta här och gråta över Reals fem röda kort på fem matcher, alltså en del tveksamma domslut men dom vet ju att Barca kommer dyka hitan och ditan och att korten kommer om man spelar på det där sättet. Mourinho blir bortskickad och vad ska man göra, tro att Illuminati ligger bakom? Alltså jag älskar ju Mou för hans galenskap men ibland är det mer GALET geni än galet GENI. Sen att spela sådär defensivt med det där sjuka laget dom har när det kommer till anfall. Jag fattar att folk deppar ihop.

 

Sen, folk sitter och njuter över att Barca hade typ 80% bollinehav. VARFÖR VILJA SE ETT GÄNG TAPAS STÅ OCH PASSA EN BOLL FRAM OCH TILLBAKA OCH MAN HINNER BAKA EN SATS MED HAVREFLARN INNAN NÅGOT SKER?? Och det som sker är troligtvis att en tapas slänger sig i gräset och gråter, nåt gul-rött kort flyger på nån Realspelare och så reser sig Barcaspelaren mirakulöst återställd. Och så alla Realfans (inkl. mig själv som mest är ett anti-barcafans-fan) som tycker de där passningarna är anti-fotboll om något och så nån fotbollsspelare i England som sitter och r*nkar till Messi och "det fantastiska spelet" och tycker Real förstör sporten genom att spela defensivt. Kul match, båda lagen irriterar folk sönder och samman förutom dom som älskar Barca för att dom älskar att vinna och skiter i vad som sker på plan.
Mourinhos tårar, heligare än vigvatten.

 

Känner mest samma som efter (hockey)OS för ett år sen: man kan inte lita på någon annan för att få uppleva vinst. Man får fixa den där vinsten själv och starta sitt eget lag. Imorgon startar Korpen 2lax11 och den fortsatta jakten på denna hägrande vinst. Känslan är att även vi och motståndarna kommer behöva låsas in i omklädningsrummen efter matchen imorgon likt Barca och Real.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback