Äntligen mini-Silly Season

Den 31 dec så öppnar äntligen transferfönstret igen för dom europeiska klubbarna.

 

Det finns alltid något skamligt med hur man tassar in på Sportbladet 100-tals gånger per dag för att ploga de rosa www-sidorna på info om Zlatan, Wenger, Barcelona och Mourinho, men aldrig är det väl så hög frekvens på klicken som under Silly Season. Jag älskar den soppa som drar igång, jag älskar att hata pengarna och det är oändligt spännande med horden av legosoldater som ska placeras runt i de europeiska lagen.

 

Kommer Spurs öppna plånkan och köpa någon stjärna till CL-slutspelet? Kommer Arsene fortsätta leva i förnekelse och inte köpa förstärkning bakåt utan tio tonåringar? Hur ska Liverpool kunna hämta sig och kommer några fly? Vad händer med gnällspikarna Tevez och Dani Alves? Ska cirkus Fabregas gå igång igen? Skriv bara Unicef på hans tröja, skicka honom på en flotte söderut och bespara oss. Ronaldinho? Vad har Mourinho för planer?

 

Nu är det dags. Premiärklicket. Aftonbladets Silly Seasonblogg. Man måste bara komma ihåg en sak angående ryktena och det är att 95% är underhållning, 5% är sanning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback