Kvällens matcher:

Till att börja med har vi FA-cupen med andra matchen melllan Arsenal och Orients eftersom första mötet blev 1-1 i Leighton vilket resulterade i ett andra möte på Emirates ikväll och en Las Vegasresa för Orients.

 

Wenger har gått ut med att Szczesny kommer få vila denna matchen och ger alltså Almunia chansen att göra bort sig i mål. Även Koscielny och Song får softa ikväll eftersom det blivit någon repa i glaset så dom behöver vilas för att inte slå upp någon riktig skada innan mötet mot Barca. RvP, Fabregas och Walcott är ju som sagt borta dessutom, men Fab kommer troligtvis vara tillbaka mot Barca! Ni hör ju själva vad vi har för katastrofuppställning att vänta oss ikväll. Jag kommer dock inte gråta om Arsenal åker ur cupen, det finns viktigare saker att lägga de sista levande kroppsdelarna på.

 

 

Samtidigt möts Manchester City och Aston Villa i sin femte utslagsrunda i FA-cupen och vid tio ikväll spelar Barca borta mot Valencia i en liga som dock självdött helt. Bon Appetit! Må lammkött serveras på Emirates ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback