Gnällspik United

Helt sanslöst vad Unitedfans generellt sett är gnällbenägna. Har roat mig åt att läsa på lite Unitedforum idag, gnällspikarna är så hårt upptryckta att dom kommer ut genom munnen på dom, helt sanslöst. Man förlorar en liten (okej stor) match där domaren för en gångs skull inte verkar stå på deras lönelista och kors i taket vad hela världen är orättvis och alla går emot dom. NI MÅSTE SKÄMTA. Lite perspektiv tack. Detta gäller spelare, fans och Fergie. Ni spelade inte så det räckte till i andra halvlek. Vanligtvis så får ni allt serverat. Deal with it.

Lästips: http://community.manutd.com/forums/p/152213/1403731.aspx

Kommentarer
Postat av: Anonym

unfollow

2011-03-03 @ 11:31:45
Postat av: Dannehehe

"Man förlorar en liten (okej stor) match där domaren för en gångs skull inte verkar stå på deras lönelista och kors i taket vad hela världen är orättvis och alla går emot dom."Nej, man förlorar TRE stora matcher i rad mot Chelsea där domarens beslut är direkt avgörande. Och vi förlorade ligan förra året pga detta.Dock, så är det inte något som endast händer United utan det drabbar alla lag någon gång per säsong.

Men det är det som gör fotboll så jävla tråkigt, att varje match som är jämn ska avgöras av domaren. Tex får ena laget ett korrekt mål bortdömt, och andra laget får ett offsidemål godkänt och vips så har dom vunnit matchen. Det händer varje match som är jämn. I PL, i La Liga, i VM.

2011-03-05 @ 12:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback