Kvällens matcher:

Okej det kommer ju bli någon slags gränslös sportdekadens i min lägenhet idag känner jag på mig. Möten i överflöd, sporter på gräs, sporter på is, matcher hitan ditan, oändligt med chanser till besvikelse. Dödsförkyld ska jag sitta och trycka framför teven med ett ljummet glas vin i tassen och glansiga fyrkantiga ögon.
Det blir en match på teven, tre streamas på dator och en streamas i iPhone. Man är ju kvinna och kan hantera overkligt många saker samtidigt eftersom mitt kön skapades för att älska sport.

 

Här är den fantastiska kväll som följer:

 

20.40

Arsenal - Manchester City
Extremt peppad och nervös inför denna match. Här kan besvikelseribban sättas på max direkt, eller lyckan räcka för hela kvällen. Vinner Arsenal så går dom om Manch€$£€r City i tabellen och tar andraplatsen med en match mindre spelad tillgodo.
Aston Villa - Sunderland
Newcastle - West Ham
Wolverhampton - Chelsea
Kampen om den oerhört viktiga fjärdeplatsen pågår just nu mellan Chelsea och Tottenham. Tottenham har en poäng mer och vinner Spurs sin match men inte Chelsea ikväll har dom skaffat sig ett litet försprång. Mycket kan hända under det som finns kvar av säsongen, Chelsea kan fortfarande klättra ordentligt, men först och främst känns det nog betydligt bättre för legosoldaterna att i alla fall hänga kvar i topp fyra hela vägen.

 

21.00

Blackburn - Liverpoo l
Lollerpoo tog viktiga poäng förra matchen för att lugna krisen i laget ytterst tillfälligt och vinner dom ikväll igen sitter Hodgson säkert i åtminstone några dagar till.
Bolton - Wigan
Everton - Tottenham
Se Wolverhampton - Chelsea. Kampen om den oerhört viktiga fjärdeplatsen och att hålla sig kvar i toppen pågår just nu mellan Chelsea och Tottenham. Tottenham har en poäng mer och vinner Spurs sin match men inte Chelsea ikväll har dom skaffat sig ett litet försprång.

 

21.30

Sverige - USA, bronsmatch i JVM-hockeyn
Ytterst besviken att det blev en bronsmatch och inte en final för Sverige, men då får man i alla fall ta fram sitt klassiska USA-hat som vi alla européer besitter djupt inne i själen. Eller ja, det är ju betydligt fler än européerna som har det. Det är alltid riktigt skönt att vinna mot USA.

 

22.00

Athletic Bilbao - Barcelona
La Liga är äntligen igång, och även om jag tycker den serien är roligare i media än att se spelas oftast pga den otroligt skeva nivån så går det ju att uthärda Barcas och Real Madrids matcher då och då om inte Barcairritationen är för påtaglig i stunden.

 

01.30

Kanada - Ryssland, JVM-final
Så, sist och till åldern minst, lammköttshockeyns final. JVM, årets höjdpunkt. Tyvärr utan Sverige :c
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback