Bloggstiltje, nä förresten, FA-cup!

Tjena boll-lovers. Lite stiltje i bloggen nu pga stor upptagenhet med allt möjligt. Tex så har jag börjat prismärka dagarna ut och in på ett av mina många jobb så det finns inte tid för bloggning längre. Oroa er inte. Jag jobbar på att snart kunna tjäna miljarder på bloggen så att det ska finnas tid att gräva hårt i bollens skojigheter.

 

Glöm inte kolla FA-cupmatcherna idag! Arsenal - Leeds 13.40. Äsch vafanken jag kan väl pausa prismärkandet lite och snattra lite om FA-cup ett par minuter.

 

Idag:

13.40 Arsenal - Leeds

 

Söndag:

14.30 Manchester United - Liverpoo l
17.00 Leicester - Manchester City a.k.a Sven-Göran Svennis Eriksson - Roberto Mancini

Roberto Mancini är först och främst en otroligt fager varelse, men det hör för en gångs skulle ej hemma i detta sammanhang eftersom Svennis är så ful att ingen konkurrens kan uppstå på detta plan. Däremot till något lite mer intressant:

 

Italienaren Mancini började som fotbollsspelare och hade Svennis som tränare i både Sampdoria och Lazio. Tränarkarriären började Mancini som andratränare i Lazio under just Svennis, Torsbys stolthet. Ni fattar, eleven mot läromästaren etc. Mancini hyllar fortfarande Svennis: "Sven is a fantastic coach and a fantastic man. I stayed with this man for 15 years. He is like my brother. Sven is a teacher for me." Nu tränar Mancini ett lag med några av världens högst betalda spelare och ligger tvåa i Premier League, medan Svennis är nere och harvar i Championship.

Svennis påstår att han har försökt få Mancini att ställa upp med reservlaget, medan Mancini lovat skicka bästa möjliga startelvan.

 

Nåväl. Svennis är ju svensk. Aldrig är detta så viktigt för en som inom sporten. Svennis gjorde en bra insats som tränare för England men eftersom engelsmännen inte har någon självinsikt och tror de borde vara världens bästa lag, så blev han bortjagad. Det grämde mig. Han kommer också till matchen med ett gäng riktiga underdogs som ska spela mot ett lag med överbetalda legosoldater. = Det finns bara en möjlighet och det är att heja på Leicester så sjukt mkt kl 17.00 imorgon.


Primadonnan Mancini stormar av plan och säger till Svennis att han aldrig mer ska spela fotboll.

 

Sen har vi ju superlottningen Manchester United mot Liverpool imorgon. Stackars Liverpool, aldrig får dom någon slags medvind längre, lottningen kunde ju inte tett sig värre, men rolig match att se och bra för smålagen att bli av med ett Premier League-lag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback