Tottenham - Chelsea, DÖR

 

Vilken fantastisk match just nu, det enda som gnager lite är de överdrivet Chelsea-hatande kommentatorerna på Viasat som tar i så till och med man själv som egentligen ansluter sig till hat-skaran tar lite illa vid sig, och rädslan jag fick de första minutrarna att den här matchen är vad som kan väcka Chelsea, ett levande Spurs som dom måste ta sig an och spela igång sig med.

 

Gomes släppte prexis in ett skitmål och Drogbas malariaögon glödde igång, häxdoktorns självförtroende pumpas upp av de egna vrålen. Det där äckliga självförtroendet Chelsea kan ha är månne påväg tillbaka.

 

 

Ett lag som Tottenham kan anfalla och spela förbi den där tunga maskinen med spelare som bara brötar på utan att kunna stoppa och vända när Chelseas självförtroende dessutom är skadat, men det där brötet och farten fram, det tokiga drivet är så sjukt farligt när Chelsea väl anfaller.

 

Helt vanliga Chelseafans

 

Åh Tottenham. Ta hem det här. Vänd tillbaka matchen och förnedra Chelsea, nu. Eller oavgjort, fantastiskt, mindre poäng delas ut. Mvh En person som ej uppskattar brötande legosoldater.

 

P.S Jag gillar naturligtvis både bräkande kommentatorn, VAD HETER HAN NU IGEN??? och Drogba men önskar lite lite lite mer objektivitet hos den första och formsvacka hos den andra.

 

 


Kommentarer
Postat av: Jakob

Niklas Holmgren! Och han är det främsta skälet till att jag kollar på Skysports, det och myspys studion med bl.a. Gianfranco Zola igår!!

2010-12-13 @ 12:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback